Американски лекари оперираха успешно вчера нападнатия по-рано през деня Пол Пелоси,

...
Американски лекари оперираха успешно вчера нападнатия по-рано през деня Пол Пелоси,
Коментари Харесай

Съпругът на Нанси Пелоси е опериран успешно, след като бе нападнат в дома си

Американски лекари оперираха сполучливо през вчерашния ден нападнатия по-рано през деня Пол Пелоси, брачен партньор на ръководителя на Камарата на представителите на Съединени американски щати Нанси Пелоси. Специалистите очакват цялостното му възобновяване. Това се споделя в изказване, оповестено на уеб страницата на ръководителя на долната камара на американския законодателен орган, оповестява ТАСС.
Както се отбелязва в документа, сутринта на същия ден " Пол Пелоси е бил атакуван в дома си от уединен нападател ". Той " заплашил живота " на Пол Пелоси и търсел жена му.

В изказването се разяснява, че 82-годишният Пол Пелоси е бил откаран в болница в Сан Франциско (Калифорния), " където е бил сполучливо опериран ". Той е имал " строшен череп и съществени пострадвания на дясната ръка и ръцето ". " Лекарите чакат цялостното му възобновяване ", сподели кабинетът на представителя.
Според органите на реда 42-годишният Дейвид Депепи е нападнал Пол Пелоси с чук в дома му в Сан Франциско. Нанси Пелоси не е била у дома по това време. Нападателят е арестуван от пристигналата на място полиция.
Макар събитията към нападението да са неразбираеми, случаят повдига въпроси за сигурността на членовете на Конгреса и техните фамилии, защото заканите към законодателите доближиха най-високите си равнища съвсем две години след щурма на Капитолия, оповестява Българска телеграфна агенция.

Членовете на американския Конгрес получиха спомагателни средства за гарантиране на сигурността на домове си, само че някои от тях упорстват за по-добра отбрана, защото има случаи, в които в домовете им се появяват нежелани " гости ", а заплашителните известие към тях зачестяват.
 
 
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР